angol gyerekkönyvek

There was an old lady who swallowed a fly - angol gyerekdal játékos feldolgozása

There was an old lady who swallowed a fly - angol gyerekdal játékos feldolgozása Van egy angol gyerekdal, amit eddig tudatosan nem mutattam meg a gyerekeknek sem otthon, sem a BEBE ANGOL foglalkozáson, mert egy kissé morbidnak találtam. Miután azonban a saját nagyfiaimmal épp a There is / There are szerkezetet boncolgattuk otthon (persze szigorúan játékos formában), megmutattam nekik ezt a dalt, és még a kicsi is roppantul élvezte! Bevittem hát a BEBE ANGOL foglalkozásra is, ahol szintén nagy sikert aratott.

The First Day of Winter - énekelhető angol mese

The First Day of Winter by Denise Flemming A múltkori kesztyűs mese után ma ismét egy nagyon jó kis angol mesére bukkantam a neten, amit ugyan a BEBE ANGOL foglalkozásokra időhiány miatt nem fogok tudni bevinni, de segédanyagokkal nagyon jól fel lehet dolgozni a könyvet otthon a gyerekekkel.

Angol gyerekkönyvek a Kisgombos Meseboltban!

angolozós polcok a Kisgombos Meseboltban Jártatok mostanában a Kisgombos Meseboltban? Ha nem, akkor érdemes betérnetek! Az igényesen kialakított, minőségre törekvő, bájos hangulatú könyvesbolt választéka mostantól új készlettel bővült: szótárak, angol gyerekkönyvek, illetve angol és német nyelvű játékok is sorakoznak a polcokon!

Tartalom átvétel

Ez az oldal DRUPAL rendszert használ
Címlap Back To Top