Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek játékos angoltanuláshoz (1. rész) - Noodlebug DVD

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.
Published in

Noodlebug DVD gyerekeknek angoltanuláshoz Holnaptól megkezdődik a visszaszámlálás, elkezdjük nyitogatni az adventi naptárunkat. Pillanatok alatt elröpül ez a három hét, de még talán időben szólok, hogy az elkövetkező néhány blogbejegyzésben szeretnék ötleteket adni arra az esetre, hogy ha gyermeketeket valami olyan ajándékkal is meg akarjátok lepni karácsonyra, amivel az angoltudását lehet játékosan fejleszteni.

Az egyik legjobb "angolozós ajándéknak" a Noodlebug DVD-sorozatot ajánlanám, melyről sokan már hallottatok is tőlem. Eddig akárkinek mutattam belőlük részleteket, mindenkinek nagyon tetszett. Az én gyerekeim is nagyon szeretik, és rengeteg szót, kifejezést sajátítottak el angolul ezekből a DVD-kből.

Hogy lássátok, nagyjából milyen egy ilyen Noodlebug DVD, nézzétek meg ezeket a részleteket az Animal Friends DVD-ről:

1. Animal Friends - Shake, Shake, Shake

2. Animal Friends - Choo-Choo at the Zoo

3. Animal Friends - Three Little Monkeys

4. Animal Friends - Three Brown Teddies

Nálunk nagyon bevált, szerintem érdemes rá áldozni.

Ha tudtok még olyan DVD-ről , amit szeretnek a gyerekek, és sokat tanulhatnak belőle angolul, akkor osszátok meg a hozzászólások közt!

Legközelebb nálunk nagyon bevált angol gyerekkönyvekről fogok mesélni.


Ez az oldal DRUPAL rendszert használ
Címlap Back To Top