Készítsetek Márton nap alkalmából ludakat - Goosey Goosey Gander

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

liba papírtányérból Közeledik november 11, Márton napja, ami jó alkalom arra, hogy készítsünk otthon a gyerekekkel egy(-két) libát. A legjobb libaalkotásokat gyűjtöttem most össze, válogassatok kedvetekre! Alkotás közben persze ne felejtsetek el egy angol libás mondókát mondogatni, hogy a ragasztón kívül egy kis angol is ragadjon a kis manócskákra. :-)

Ez az egyik kedvencem, itt még sablont is találtok hozzá.

liba papírtányérból

A legkisebbeknek ezt a szintén papírtányérból készült libuskát ajánlom:

liba papírtányérból

Akik még nem tudnak ollót fogni a kezükbe, azokkal készíthetünk ilyen szuper egyszerű libákat is, ahol csak színezni kell, és már kezdődhet is a szerepjáték:

kreatív liba gyerekeknek

Ha van kedvetek, mesélhettek a gyerekeknek a vadludak délre vándorlásáról is, ehhez ezt az útvesztőt akár ki is nyomtathatjátok!

libás labirintus gyerekeknek

Ja, és míg el nem felejtem, a libás angol mondóka:

Goosey, goosey, gander,
Whither will you wander?
Upstairs and downstairs,
And in my lady's chamber!

Egy aranyos libás képet a mondóka szövegével együtt innen letölthettek, és ki is színezhettek a gyerekekkel!

Örömteli Márton napozást kívánok, s közben tanuljatok egy kicsit angolul is!


Ez az oldal DRUPAL rendszert használ
Címlap Back To Top