Érdekes feladat: Te hogyan rajzolnád le az angol nyelvet?

Érdekes feladat: hogy rajzolnád le az angol nyelvet? Egy nagyon érdekes feladatot kaptak a 2012-es IATEFL (International Association of Teachers of English as a Foreign Language) konferencián részt vevő angoltanárok Glasgowban: rajzolják le az angol nyelvet.

Fantasztikusan ötletes rajzok születtek! Nézzétek csak ezt a videót, bámulatos!

Ma délután bukkantam erre a videóra, és azóta ámulok és bámulok a rajzokon, és a hozzá fűzött magyarázatokon. Milyen kreatív az angol nyelvet lerajzolni egy növekvő, élő, állandóan változó faként, egy csodaszép, tollait kitáró pávaként, vagy egy basszusgitárként, nem?

A gitáros magyarázatot szerintem érdemes lenne feldobni témának a középiskolákban egy "beszélgetős-érvelgetős" angolórán:

„Music brings people together and this is what language is all about.”

Ha belegondolok, nekem is egyértelműen a zenével és a gitárral sikerül(t) megszerettetnek az angol nyelvet a legkisebbekkel a BEBE ANGOL foglalkozásokon! Vajon a kis BEBE ANGOL-osok mit rajzolnának, ha ezt a feladatot kapnák? Lehet, hogy ők is épp egy gitárt, nem? :-)

És Te hogyan rajzolnád le az angol nyelvet?
Na jó, elég, ha megírod egy hozzászólásban :-), de ha van kedved, rajzold meg, és tedd fel a képet a facebook-os BEBE ANGOL oldalra!


Ez az oldal DRUPAL rendszert használ
Címlap Back To Top