Tanuljunk az állatokról angolul is a gyerekekkel az állatok világnapján

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.
Published in

Ma van az állatok világnapja, és mivel a kisgyerekek legtöbbjével éppen az állatokon keresztül lehet megszerettetni az angol nyelvet, gondoltam, összegyűjtöm egy csokorba, hogy mi mindent találhattok itt az oldalon az állatokkal kapcsolatban.

1. Zenés állatos videók

A kicsiket lenyűgözi az állatok hangjairól szóló videó! Ugye láttátok már többször is?

A közkedvelt Barefoot Books kiadó állatos videóit pedig itt tudjátok újra és újra megnézni. Az én gyerekeim számára (egyelőre) megunhatatlanok.

2. Mesék, angol gyerekkönyvek az állatokról

Sok mesét, angol gyerekkönyvet is ajánlottam már, amiben állatok a főszereplők.

1. Rosie's Walk

2. The Bear Snores On

3. Eric Carle meséi

3. Angol gyerekdalok az állatokról

A lista végtelen. :-) Néhány a kedvencek közül:

The Incy Wincy Spider
Baa Baa Black Sheep
Five Little Speckled Frogs
Five Little Ducks
There's A Worm At The Bottom Of My Garden
Two Little Dickie Birds ujjbábbal

4. Angol mondókák az állatokról

A BEBE ANGOL foglalkozásokon gyakran játszunk olyan angol mondókákkal, melyek állatokról szólnak. Ha van kedvetek, a mondókatárban eredeti angol kiejtéssel meg tudjátok őket hallgatni a gyerekekkel.

Ismertek még jó állatos angol meséket, könyveket, melyek Nálatok beváltak? Ha igen, kérlek, osszátok meg velünk a hozzászólások között.

Remélem, ez az összegző bejegyzés hozzájárul ahhoz, hogy a gyermekeitek egyre több állatot tudjanak angolul is megnevezni.

Örömteli angoltanulást!

Ha tetszett, hasznosnak találtad, ne felejtsd el megosztani barátaiddal, ismerőseiddel!


Ez az oldal DRUPAL rendszert használ
Címlap Back To Top